English            Latin   

برای دریافت مطالب جدید به این آدرس www.azoh.net  مراجعه فرمایید

Yeni Adresimiz www.azoh.net

New Address www.azoh.net 

گفتنی است این سایت آرشیو مطالب منتشر شده از اسفند 89 تا دی 92 و همچنین از مهر 94 تا شهریور 95 را شامل می شود
 

محکومیت یک آمریکایی به ۶ سال حبس با اعمال شاقه در کره شمالی

آذوح: دادگاه عالی کره شمالی روز یکشنبه یک شهروند آمریکایی را به اتهام «ورود غیرقانونی» به آن کشور با هدف «جاسوسی»، به ۶ سال حبس با اعمال شاقه در اردوگاه کار اجباری محکوم کرد.

به گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس دادگاه ماتیو تاد میلر تنها ۹۰ دقیقه طول کشید و در آن اعلام شد که به هنگام ورود به پیونگ یانگ در تاریخ ۱۰ آوریل (۲۱ فروردین ماه) روادید توریستی خود را در فرودگاه پاره کرد و قصد داشت با پذیرفتن ریسک زندانی شدن، «بطور مخفیانه» درباره وضعیت حقوق بشر در کره شمالی تحقیق کند.

پیش از این گفته شده بود که او پس از پاره کردن گذرنامه خود، قصد داشت از دولت پیونگ یانگ تقاضای پناهندگی کند.

این شهروند ۲۴ ساله آمریکایی اهل بیکرزفیلد ایالت کالیفرنیا، که به گفته آسوشیتدپرس با ظاهری نحیف و رنگ‌پریده و لباسی سیاه رنگ در جلسه دادگاه حاضر شد، یکی از سه شهروند ایالات متحده است که در کره شمالی در زندان بسر می‌برند.

کره شمالی روز ۹ تیر ماه اعلام کرد مایو ميلر و جفری فاول، دیگر شهروند آمریکایی دربند در آن کشور، بر اساس اعترافات خود و مدارک موجود، متهم به انجام آنچه که «اقدامات خصمانه» عليه دولت پیونگ یانگ عنوان شد هستند و آن کشور در تدارک محاکمه آنهاست.

پیونگ یانگ اواسط خرداد ماه اعلام کرد آقای فاول را بخاطر نقض قوانین آن کشور بازداشت کرده است. وی روز ۲۹ آوریل (۹ اردیبهشت) هنگام خروج از کره شمالی در فرودگاه دستگیر شد. تاریخ دادگاه او هنوز اعلام نشده، اما انتظار می‌رود بزودی برگزار شود.

کنت بی، دیگر شهروند آمریکایی است که در کره شمالی زندانی است. او یک مبلغ مذهبی کره‌ای‌تبار است که به اتهام «براندازی» به ۱۵ سال حبس محکوم شده و از نوامبر سال ۲۰۱۲ میلادی (پائیز ۱۳۹۱ خورشیدی) تاکنون در زندان بسر می‌برد.

آقای بی، که در حال گذراندن ۱۵ سال حبس خود در کره شمالی است، اوایل ماه جاری به خبرنگار آسوشیتدپرس گفته بود که باید روزانه ۸ ساعت در اردوگاه کار اجباری کار کند و وضعیت سلامتی او رو به وخامت گذاشته است.

مقام‌های کره شمالی اوایل شهریور ماه به این شهروندان دربند آمریکایی اجازه دادند با خانواده‌های خود تماس بگیرند و آنها نیز از آن طریق، از واشنگتن خواستند یک هیات بلندپایه را برای مذاکره با مقامات کره شمالی به پیونگ یانگ اعزام کند.

تحلیلگران بر این باور هستند که پیونگ یانگ از شهروندان آمریکایی بازداشت شده برای چانه زنی در مذاکرات بر سر برنامه‌های اتمی و موشکی خود، و نیز برای گرفتن امتیازات اقتصادی و کشاندن مقامات بلندپایه بین‌المللی به آن کشور، استفاده می‌کند.

Share/Save/Bookmark
 
آدرسهای ما - Follow us

YouTube

 -----

Facebook

----- 

Twitter