English            Latin   

برای دریافت مطالب جدید به این آدرس www.azoh.net  مراجعه فرمایید

Yeni Adresimiz www.azoh.net

New Address www.azoh.net 

گفتنی است این سایت آرشیو مطالب منتشر شده از اسفند 89 تا دی 92 و همچنین از مهر 94 تا شهریور 95 را شامل می شود
 

یک پیرمرد بیمار قلبی اورژانسی از بیمارستان رازی مرند اخراج شد

آذوح: در پی  اخراج بیماران گوناگون از بیمارستان های دولتی و خصوصی دراقصی نقاط کشور این بار نوبت به مرند رسید و یک پیرمرد بیمار حاد قلبی اورژانسی با دستور رئیس بیمارستان رازی مرند بدون معاینه و اقدام پزشکی از بیمارستان اخراج شد.

به گزارش خبرنگار ما در پی  اخراج بیماران گوناگون از بیمارستان های دولتی و خصوصی دراقصی نقاط کشور این بار نوبت به مرند رسید و یک پیرمرد بیمار حاد قلبی اورژانسی با دستور رئیس بیمارستان رازی مرند بدون معاینه و اقدام پزشکی از بیمارستان اخراج شد. در ضمن پیگیری خبرنگار سهند و سوال از رئیس بیمارستان منجر به اخراج بیمار از بیمارستان گردید.

این بیمار که حاج علی اصغر نباتی نام دارد. همراه وی مهندس داود نباتی فرزند بیمار در گفتگو با خبرنگار ما با اعلام این خبر تاسف بار می گوید: نتیجه خبررسانی ما و درخواست از خبرنگار صدا و سیما جهت پوشش خبری این موضوع حقانی ما و مصاحبه با جنابعالی در اعتراض به عدم وجود متخصص قلب در اورژانس و عدم معاینه پدرم این شد که سرانجام رئیس بیمارستان بجای حل مشکل متخصص بیمارستان تحت امر خودش پدر بیمار قلبی مرا از بیمارستان و اورژانس اخراج کرد.

وی در ادامه با انتقاد شدید از عملکرد ضد انسانی و خلاف قانون مسئولان و پزشکان اورژانس بیمارستان مرند می گوید: ما از ساعت ۵ صبح امروز تا ساعت ۱۱ و نیم منتظر هستیم تا یک متخصص قلب وارد اورژانس شود و پدر بیمار مرا ویزیت نماید و دستورالعمل پزشکی برای درمان و بستری شدنش صادر نماید اما بجای این اقدام قانونی که رسیدگی به وضع بیمار وظیفه اورژانس و بیمارستان و رئیس بیمارستان و دکتر متخصص است بیمار حاد قلبی را از بیمارستان اخراج می نمایند . وی در ادامه اظهار می نماید: واقعا باعث تاسف است برای کشوری که ادعای انسانیت و اسلامیت می نماید؟! اما کدام انسانیت و اسلامیت و کدام قانون این عمل رئیس بیمارستان رازی مرند را تایید می کند؟!

نا گفته نماند خبرهای دیگر حاکی از آنست که گویا هر متخصص بیمارستان ماهیانه نزدیک ۵ میلیون تومان حقوق می گیرند و در مطب خودشان کار می کنند و کمتر در اورژانس یا در بخش های بیمارستان حضور پیدا می کنند و گاها برخی متخصصان استخدامی و قراردادی هم هفته ای یک بار هم در بیمارستان یا در اورژانس دیده نمی شوند.!!

یکی از مدیران سال های قبل  بیمارستان در گفتگو با خبرنگار ما اظهار داشت: در عمل برنامه آنکال بیمارستان کذب محض است و هرگز مطابق آن برنامه رئیس بیمارستان و رئیس شبکه و متخصصان و پزشکان عمل نمی نمایند. وی ادامه می دهد این در حالی است که برنامه آنکال بیمارستان که لیست پزشکان و  متخصصان بیمارستان را شامل می شود و پزشکان متخصص بیمارستان می بایست طیق آن برنامه روزانه و هفتگی در بیمارستان حضور فعال داشته باشند و در دسترس بیمارستان باشند و در صورت ضرورت و درخواست اورژانس یا بخش های بیمارستان در عرض حداکثر ۱۵ دقیقه خودشان را به بیمارستان برسانند تا  به وضع بیماران حاد رسیدگی و اقدامات پزشکی لازم را انجام دهند.

این پزشک تصریح می نماید: در سال قبل به علت عدم رعایت برنامه آنکال از سوی متخصصان اورژانس و عدم حضور به موقع پزشک متخصص در اورژانس منجر به مرگ دو نفر جوان تصادفی در این بیمارستان گردید. این مدیر در ادامه اظهار داشت: براستی گناه این همه سهل انگاری و عدم رعایت قانون توسط متخصصان برگردن کدامین مسئولانی است ؟! آیا در صورت محاکمه علنی چنین مسئولان بهداشتی و درمانی شهرستان این دو نفر جوان را خواهیم توانست به دنیا برگردانیم که قربانی نقض قانون توسط متخصصان اورژانس شده است؟

او می گوید: بنده در مدت مدیریت خود در بیمارستان رازی مرند بارها بر سر این موضوع با رئیس شبکه و دیگر مسئولان بهداشتی و درمانی شهرستان و استان درگیر بودم و دائم به این موضوع اعتراض می نمودم و گزارش مکتوب ان را به مسئولان دست اند کار درمانی شهرستان و استان ارسال نمودم اما متاسفانه ترتیب اثری داده نشد.

وی در ادامه با انتقاد شدید از عملکرد رئیس ۴ ماهه بیمارستان رازی مرند به خبرنگار ما گفت: رئیس بیمارستانی که در جواب نسخه یک متخصص قلبی که دستور بستری شدن یک بیمار دیگر را در بیمارستان مرند صادر می نماید  و می گوید : نظر متخصص مهم نیست بنده باید نظر بدهم که این بیمار باید بستری بشود یا نه ...؟! وی می گوید: این سخن رئیس بیمارستان خلاف قانون و مقررات جاری پزشکی در کشور است و هیچ مدیری حق ندارد چنین دستوری را صادر نماید. در همه جای مراکز درمانی و پزشکی کشور نظر متخصص مافوق تمام نظرات به رسمیت شناخته می شود و علم پزشکی هم آن را تایید می نماید.

این کارشناس می افزاید: این برنامه آنکال پزشکان اورژانس و متخصص بیمارستان به فرمانداری  و دفتر امام جمعه هر شهر و به مرکز استان و استانداری نیز اعلام می شود. البته این یک قانون است و باید برنامه آنکال به نهادهای مذکور اعلام شود اما صرفا حالت اجرای ظاهری قانون به خود می گیرد نه اجرای عملی آن...!!!

ماجرا به زبانی دیگر از این قرار است:

روز پنجشنبه ساعت 11 و نیم تلفن سهند تبریز زنگ می زند و مدیر داخلی گوشی را بر می دارد و خطاب به سردبیر نشریه می گوید یک بیمار قلبی را در بیمارستان مرند رها کرده اند و تلفن با شما کار دارد.

گوشی را برداشتم و از پشت گوشی تلفن صدای اعتراض و فریادی شنیده می شود و می گوید : آقای خبرنگار سهند پدرم دارد می میرد و بیماری شدید قلبی دارد. ما از ساعت 5 صبح در اورژانس بیمارستان منتظر ویزیت یک متخصص قلب هستیم تا تشریف بیاورد بیمارستان و مریض ما را معاینه و ویزیت کند!!

سردبیر می پرسد از همراه بیمار،مگر اونجا متخصص قلب وجود ندارد گفت نه!! نه !! نه !! از ساعت 5 صبح فقط مسئولان اورژانس به ما این پاسخ را می دهند که منتظر بمانید الان تا 10 دقیقه دیگر خانم دکتر هادی ( متخصص قلب) از راه می رسد!! وی در ادامه می افزاید: آنقدر به در ورودی اورژانس نگاه کردیم که چشمانمان خسته و اعصاب و روان مان به هم ریخته شد...

سردبیر نشریه فورا تلفن رییس بیمارستان (دکتر ظفری)را می گیرد و موضوع را از وی پیگیری می کند و از او می پرسد آقای دکتر ظفری الان به ما خبر رسید که در اورژانس شما از ساعت 5 صبح تا حالا ( ساعت 11 و نیم ) یک پزشک متخصص نیامده و علیرغم اینکه یک مریض اورژانسی قلبی بد حال  به دفتر نشریه گزارش شده اما پس از سپری شدن  چند ساعت از بستری این بیمار اورژانسی هنوز هیچ متخصص قلبی او را ویزیت نکرده است، جنابعالی چه پاسخی دارید؟

رئیس بیمارستان در پاسخ به سوال خبرنگار ما می گوید: هر 20 دقیقه یک بار متخصص خانم دکتر هادی به اورژانس سر می زند و از بیماران ویزیت می نماید!!!

این در حالی است که همراه بیمار بنام مهندس  داودنباتی به خبرنگار ما می گوید اصلا پزشک متخصص در اورژانس وجود خارجی ندارد... رئیس بیمارستان به شما دروغ گفته است....

خبرنگار به همراه بیمار پاسخ می دهد منتظر بمانید الان با رئیس گفتگوی تلفنی داشتم و نتیجه را تا ۱۰ دقیقه دیگر به من گزارش فرمایید.

و چند دقیقه بعد از این ماجرا تلفن نشریه مجددا  زنگ می زند و خبر می رسد که بیمار مذکور قلبی به دستور رئیس بیمارستان اخراج شد.  همراه بیمار خطاب به خبرنگار می گوید آقای خبرنگار این شد نتیجه پیگیری و مصاحبه شما با رئیس بیمارستان...!!!

گفتنی است به جای این که رئیس بیمارستان به سوال خبرنگار در عمل پاسخ دقیق و درست بدهد و مشکل بیمار اورژانسی قلبی را حل نماید و پزشکان متخصص را ملزم کند و دستور ویژه صادر نماید که متخصصان همیشه در اورژانس بیمارستان یا در دسترس باشند و به وضع بحرانی این بیمار قلبی نیز رسیدگی خاص بنماید، بیمار قلبی را با کمال جسارت و قاطعیت اخراج می کنند...

سهندنیوز

Share/Save/Bookmark
 
آدرسهای ما - Follow us

YouTube

 -----

Facebook

----- 

Twitter