English            Latin   

برای دریافت مطالب جدید به این آدرس www.azoh.net  مراجعه فرمایید

Yeni Adresimiz www.azoh.net

New Address www.azoh.net 

گفتنی است این سایت آرشیو مطالب منتشر شده از اسفند 89 تا دی 92 و همچنین از مهر 94 تا شهریور 95 را شامل می شود
 

ایران: ۱۱ میلیون نفر در سکونت‌گاه‌های غیر رسمی زندگی می‌کنند

آذوح: مدیرکل دفتر توانمندسازی و ساماندهی سکونتگاه‌های غیررسمی ایران اعلام کرد: در حال حاضر ۱۱ میلیون نفر در بافت‌های فرسوده و سکونتگاه‌های حاشیه شهرهای کشور زندگی می کنند.

به گزارش اویان نیوز به نقل از بی بی سی، یکشنبه ۷تیر۹۴  نریمان مصطفایی با انتقاد از عدم همکاری بانک‌ها برای پرداخت تسهیلات برای بازسازی و مقاوم سازی بافت فرسوده به ایسنا گفت: امسال تاکنون تنها ۲۷ هزار فقره تسهیلات پرداخت شده است.

گزارش‌ها حاکی است که طرح ساماندهی بافت فرسوده که در دولت گذشته پایه ریزی شد، با توقف اعطای وام از سوی بانک‌ها مواجه شده است.

پیش از این مالکان بافت های فرسوده می توانستند با دریافت وام، خانه های خود را نوسازی کنند.

محمد سعید ایزدی، مدیرعامل شرکت عمران و بهسازی شهر تهران در اوایل خردادماه سالجاری با انتقاد از عملکرد بانک‌ها گفت: سال گذشته، دولت مصوب کرد که ۲۲ بانک تسهیلات ۵۰ میلیون تومانی بافت فرسوده را پرداخت کنند. با اضافه شدن سه بانک دیگر به این ۲۲ بانک تعداد این بانک‌ها به ۲۵ بانک رسید، اما از این تعداد تاکنون فقط پنج بانک اقدام به پرداخت تسهیلات کرده‌اند.

در همین حال کارشناسان با ابراز نگرانی از افزایش سکونت‌گاه‌های غیر رسمی در ایران، این پدیده را یکی از عوامل افزایش ناهنجاری‌های شهری و همچنین تخریب محیط زیست عنوان می‌کنند.

مصطفایی در اواخر خردادماه اعلام کرد: برای سکونتگاه‌های غیر رسمی بیش از ۱۰۵ میلیارد تومان در سطح کشور تا کنون هزینه شده است.

وی گفت که این میزان اعتبار در ۲۶ شهر ایران و در ۷۵ محله سکونت‌گاه‌ها در راستای ارتقای پروژه‌های توانمند سازی کالبدی از قبیل ارتقا سرانه خدماتی، ورزشی و فرهنگی هزینه شده است.

بر اساس تعریف وزارت کشور، سکونت‌گاه‌های غیر رسمی به مناطقی گفته می‌شود که مهاجران روستایی و محرومان جامعه شهری را در خود جای داده و خارج از برنامه ریزی رسمی و قانونی توسعه شهری، عمدتا بدون مجوز در درون یا خارج از محدوده قانونی شهرها به وجود آمده است.

این مناطق فاقد سند مالکیت رسمی و محروم از خدمات و زیر ساخت‌های شهری هستند.

Share/Save/Bookmark
 
آدرسهای ما - Follow us

YouTube

 -----

Facebook

----- 

Twitter