English            Latin   

برای دریافت مطالب جدید به این آدرس www.azoh.net  مراجعه فرمایید

Yeni Adresimiz www.azoh.net

New Address www.azoh.net 

گفتنی است این سایت آرشیو مطالب منتشر شده از اسفند 89 تا دی 92 و همچنین از مهر 94 تا شهریور 95 را شامل می شود
 

احتمال لغو لایحه کشتار ارامنه توسط امپراطوری عثمانی توسط دولت آلمان

آذوح: روزنامه “اشپیگل” می‌گوید قرار است سخنگوی دولت آلمان اعلام کند که قطعنامه‌ مجلس آلمان در محکومیت ادعای دروغین کشتار ارامنه توسط امپراطوری عثمانی فاقد اهمیت اجرایی و قضایی است، تا تورکیه ممنوعیت دیدار با سربازان ارتش ‌آلمان در این کشور را لغو کند.

به گزارش دویچه وله “اشپیگل” بر اساس اطلاعات دریافتی خود روز جمعه (۲ سپتامبر/ ۱۲ شهریور) در گزارشی نوشت که دولت آلمان سیاستی جدید در پیش گرفته، تا شاید ترکیه را راضی کند که به نمایندگان مجلس آلمان مجددا اجازه بازدید از پایگاه نظامی اینجرلیک را بدهد. این رسانه می‌افزاید که از قرار وزارت خارجه و دفتر صدراعظم آلمان به توافق رسیده‌اند که اشتفن زایبرت، سخنگوی دولت در مقابل رسانه‌ها حاضر شود و به نام دولت ‌آلمان درباره قطعنامه “نسل کشی” ارامنه در سال ۱۹۱۵ توسط حکومت عثمانی اعلام موضع کند.

این قطعنامه در روز دوم ژوئن سال جاری میلادی در مجلس آلمان تصویب شد. به دنبال تصویب این قطعنامه، دولت تورکیه هرگونه بازدید نمایندگان پارلمان آلمان از پایگاه پدافند هوایی اینجرلیک را ممنوع کرد. پایگاه نظامی اینجرلیک، پایگاهی است که کشورهای عضو گروه ائتلاف برای مبارزه علیه داعش در آن نیرو مستقر کرده‌اند و هواپیماهای تجسسی آلمان نیز در آن‌جا هستند.

در هفته‌های پس از تصویب این قطعنامه بارها مقام‌های دولت آلمان تلاش کردند که موافقت تورکیه برای ورود نمایندگان مجلس آلمان به این کشور را جلب کنند. تلاش‌هایی که بی‌نتیجه ماند و تورکیه به صراحت نشان داد که سیاست خود را به سادگی تغییر نخواهد داد.

“اشپیگل” نوشته است که دولت آلمان در برابر تورکیه کوتاه آمده و قرار است سخنگوی دولت در برابر رسانه‌ها بگوید که قطعنامه مجلس هیچ‌گونه اهمیت قضایی ندارد و برای دولت آلمان الزام‌آور نیست.

اشپیگل نوشته است که این اقدام در عین حال نباید به مثابه تغییری در سیاست دولت آلمان در قبال تورکیه به شمار آید، چراکه وزیر خارجه و صدراعظم آلمان از همان ابتدا هم با قطعنامه مزبور موافق نبوده‌اند و اشتاین‌مایر همواره تلاش کرده است که از محکوم کردن حکومت عثمانی در قبال ارامنه جلوگیری کند.

“اشپیگل” هم‌چنین خبر داده است که دولت تورکیه رضایت خود را از اعلام موضع رسمی آلمان در این زمینه، به اطلاع مقام‌های آلمانی رسانده و گفته است که با این کار راه نمایندگان پارلمان این کشور برای بازدید از پایگاه اینجرلیک باز خواهد شد.

Share/Save/Bookmark
 
آدرسهای ما - Follow us

YouTube

 -----

Facebook

----- 

Twitter